Volledig scherm
De auto op zijn zijkant in Huissen © Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink

Auto belandt op de zijkant bij ongeval in Huissen

HUISSEN - Een bestuurder van een zwarte Fiat Punto is dinsdagmiddag op de Azalealaan in Huissen op de linker zijkant belandt na een botsing met een kleine boom. De bestuurder raakte lichtgewond.

De hulpdiensten werden dinsdag even na half vijf opgeroepen. De bestuurder kwam van de Azelealaan, uit de richting van het industriegebied, en reed richting Bemmel. Bij de bocht verloor de bestuurder door onbekende oorzaak de macht over het stuur en raakte een  boom in de berm. Daardoor belandde de auto op de linker zijkant.

Hulp van medewerkers 

Door de klap kwamen direct medewerkers van het naastgelegen bedrijf eerste hulp verlenen. Een toevallig passerende brandweervrijwilliger heeft eerste hulp verleend aan het slachtoffer in afwachting van de hulpdiensten.

De Bemmelse brandweer heeft het voertuig gestabiliseerd en heeft via de achterkant de bestuurder uit het voertuig gehaald.

De bestuurder raakte lichtgewond en kon deze zelfstandig naar de ambulance lopen. De man had verwondingen aan zijn hand. De auto kwam er slechter vanaf en is waarschijnlijk total loss. Het voertuig is afgesleept door een berger.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe