Auto met gasflessen rijdt gemeentehuis Lingewaard in, bestuurder overleden

VideoBEMMEL - Een auto is in de nacht van dinsdag op woensdag de hoofdingang van het gemeentehuis van Lingewaard aan de Kinkelenburglaan in Bemmel binnengereden. In het voertuig zijn twee gasflessen gevonden. Bij de auto is het lichaam van de bestuurder aangetroffen, aldus de politie.

25 reacties

 • Joris

  3 jaar geleden
  Zegt Karolos, die waarschijnlijk niet weet hoe andere mensen zich kunnen voelen in bepaalde situaties... er zijn genoeg zakkenvullende VVD-ers die het sowieso niet begrijpen... die zitten namelijk hoog en droog. Mensen kunnen van het ene op het andere moment in enorme problemen komen maar grote groepen mensen kunnen dat niet beseffen, totdat ze zelf aan de beurt zijn...
 • Karolos

  3 jaar geleden
  Wat een ongelooflijk onzin commentaar. Decennia geleden was er ook armoede, hadden veel mensen een soms héél moeilijk leven, was er ook al vetschil tussen arm en rijk, maar onvrede daarover werd op een normale, menswaardige wijze besproken en bijna altijd opgelost. 
 • Michiel

  3 jaar geleden
  Ik kan mij voorstellen dat een burgemeester niet het dossier van elk dorpsgekkie kent. In sommige gemeentes zijn dat er veel. 
 • wil

  3 jaar geleden
  ik lees al deze reacties iedereen heeft gelijk . maar een ding als  je als een idioot word behandeld door een b.v  balie  medewerker  heb ik achteraf altijd het gevoel eens tref je de verkeerde..deze voelen  zich super  . ik kan begrijpen dat iemand kortsluiting krijgt
 • Joris

  3 jaar geleden
  Iedereen in het gemeentehuis geschokt... nou dat is een teken dat men niet goed weet waar gemeenten in Nederland mee bezig zijn en tot welke wanhoop de gemeentelijke ambtenaren mensen kunnen drijven... Het valt nog enorm mee met het aantal aanslagen in gemeentehuizen, mede doordat de economie een beetje aantrekt. Er is heel wat ellende en uitzichtloos bestaan onder grote groepen mensen, voor een groot deel veroorzaakt door de overheden w.o de gemeenten in Nederland.

Betuwe