Volledig scherm
Hulpverlening na het ongeval in Doornenburg. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Auto op de kop in de sloot, vrouw uit Doornenburg gewond

updateDOORNENBURG - Een 26-jarige vrouw uit Doornenburg is aan het einde van de avond gewond geraakt bij een ongeval in Doornenburg. De auto waarin het slachtoffer met twee anderen zat, raakte rond 23.00 uur van de weg en belandde op de kop in de sloot langs de Duisterestraat.

De bestuurder, een 25-jarige Elstenaar, verklaarde dat hij ergens voor moest uitwijken, maar waarvoor is nog niet duidelijk. Hij en een andere passagier, een 21-jarige Arnhemse, bleven ongedeerd. 

Een opgeroepen ambulance heeft de gewonde passagier naar het ziekenhuis gebracht. Ze mocht volgens de politie snel weer naar huis. De politie heeft de bestuurder meegenomen naar het bureau. Bij hem is een blaastest afgenomen en is bloed afgenomen voor onderzoek. De blaastest wees uit dat hij geen alcohol had gebruikt, of er sprake is van drugsgebruik is nog niet duidelijk. 

De auto is total loss en is geborgen door een berger.

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe