Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

‘Autovoeler’ pikte van alles voor heroïne: ‘Hij stond er rustig een shagje bij te draaien’

„Ik heb drugs nodig, anders word ik onrustig.” Dus ging de 45-jarige Litouwer ’s nachts op strooptocht ging, vooral in Bemmel en Huissen, op zoek naar alles wat verhandeld kon worden voor geld of drugs. 

1 reactie

 • Gerrit Louter

  3 maanden geleden
  Heel goed van de rechter....de straf niet al te hoog maken , dan zien ze elkaar tenminste regelmatig terug als hij weer word opgepakt , en kunnen ze samen weer eens gezellig wat afspraakjes maken met de reclassering erbij , het is niet normaal...! en dit gebeurd in een Nederlandse rechtbank...? dit is Nederlandse rechtsspraak..? het heeft meer weg van een slechte uitvoering van de televisie serie van Bassie en Adriaan....
 1. Meer ruimte voor ‘XXL-dozen’ in regio Arnhem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstelling’
  PREMIUM
  11

  Meer ruimte voor ‘XXL-do­zen’ in regio Arn­hem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstel­ling’

  Er komt meer ruimte voor bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen. Tot voor kort hield de provincie Gelderland de voet op de rem, maar inmiddels zijn vrijwel alle overheden in de regio het eens geworden over een uitbreiding met 90 hectare industriegrond (ongeveer 120 voetbalvelden). Een fiks deel daarvan wordt gereserveerd voor zeer grote distributiecentra, zogeheten XXL-locaties.

Betuwe