Dianne van der Meer en Jaap Sissing tussen de tweedehands kinderwagens.
Volledig scherm
PREMIUM
Dianne van der Meer en Jaap Sissing tussen de tweedehands kinderwagens. © Erik van 't Hullenaar

Baby-uitzet scoren voor een prikkie in Huissen: ‘Het zal er in de winkel als nieuw uitzien’

HUISSEN - Tienermoeders, alleenstaande moeders en aanstaande ouders die het niet breed hebben, kunnen vanaf zaterdag hun baby-uitzet voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen in Huissen. Dianne van der Meer en Jaap Sissing openen dan hun kringloopbedrijf HetBabyGoed aan de Veilingweg in Huissen. 

,,Iedereen kan voor een tweede-, derde- of misschien wel vierdehands ledikantje of box bij ons terecht, maar ook voor een commode of auto- of kinderstoelje.’’

Ze nieuwe zaak is er niet alleen voor mensen met een kleine beurs. ,,Maar die krijgen nu wel de kans een babykamer aan te schaffen voor misschien een derde of minder van de nieuwprijs. Terwijl veel spullen bij ons ook nieuw of amper gebruikt zijn. Soms zitten de prijskaartjes er nog aan. Dan hebben ze te veel babybekers ingeslagen’’, zegt Van der Meer.

Quote

Het is echt een sprong in het diepe. Maar ik weet dat hier grote behoefte aan bestaat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe