Dianne van der Meer en Jaap Sissing tussen de tweedehands kinderwagens.
Volledig scherm
PREMIUM
Dianne van der Meer en Jaap Sissing tussen de tweedehands kinderwagens. © Erik van 't Hullenaar

Baby-uitzet scoren voor een prikkie in Huissen: ‘Het zal er in de winkel als nieuw uitzien’

HUISSEN - Tienermoeders, alleenstaande moeders en aanstaande ouders die het niet breed hebben, kunnen vanaf zaterdag hun baby-uitzet voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen in Huissen. Dianne van der Meer en Jaap Sissing openen dan hun kringloopbedrijf HetBabyGoed aan de Veilingweg in Huissen. 

4 reacties

 • Joris

  1 jaar geleden
  Tja... een baby werkt op het gevoel van de ouders hé... dan kun je als bekende babyzaak de hoofdprijs vragen natuurlijk, want aan het kroost mag het aan niets ontbreken.Dus zijn mensen onrealistisch als het om hun kids gaat.Het is juist goed als het kids een beetje aan luxe ontbreekt; daar worden het minder verwende kids van... Maar het idee van deze mensen is misschien wel goed, daarmee kunnen ouders dan iets van betere kwaliteit kopen voor minder geld... Met een beetje geluk kunnen ze dat een paar jaar blijven doen.
 • Anonymous

  1 jaar geleden
  Dianne van der Meer schrijf: Alle baby- en kinderartikelen tot ongeveer 4 jaar, die over zijn en/of niet (meer) gebruikt worden kun je bij ons inleveren! En voor de babykleding t/m maat 92 staat er voor ons pand (HetBabyGoed) een inzamelcontainer van https://stichtingbabyspullen.nl/
 • Anonymous

  1 jaar geleden
  Dianne van der Meer schrijft: Beste Kleinnagelbrink, Note: Onze winkel HetBabyGoed is er voor iedereen die binnenkort moeder, vader, oma, opa, tante of oom enz. wordt of al is! Om bij ons 'je slag te kunnen slaan' heb je echt geen pasje, indicatie of verwijzing nodig! We hopen we die mensen, die het anders niet zouden kunnen betalen, net dat beetje extra's te kunnen bieden. Daarbij zijn we wel afhankelijk van de inbreng!
 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Ook als je het wel kunt betalen, waarom zou je een vermogen uitgeven voor een babykamer ect.  Je baby weet het niet, het maakt je baby ook geen klap uit Dat doe je enkel voor je eigen glorie. Dom dus, een kind kost straks nog genoeg, dus hou dat geld maar achter de hand En nog dommer, je babykamer op afbetaling kopen!
 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit

Betuwe