Bas Bombach bij zijn voetbalthuishaven: de GVA-velden. ,,Na drie jaar heen en weer rijden tussen Arnhem en Doornenburg had ik het wel gezien met dat profvoetbal.”
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Bombach bij zijn voetbalthuishaven: de GVA-velden. ,,Na drie jaar heen en weer rijden tussen Arnhem en Doornenburg had ik het wel gezien met dat profvoetbal.” © Gerard Burgers

Bas Bombach start eigen Doornenburgse voetbalschool: ‘Weg achter die Playstation’

DOORNENBURG - Je moet het lef maar hebben. Om op het moment dat het amateurvoetbal al maandenlang stil ligt een voetbalschool te starten. De 21-jarige Doornenburger Bas Bombach heeft dat lef. Sterker nog, hij zegt het juist een prima tijd te vinden er mee te beginnen, zo vertelt hij op zijn thuishaven, de zonovergoten accommodatie van GVA.

0 reacties

 1. Februari was een frisse maand, maar van die gasnota van 8575 euro kreeg ik het toch een beetje warm
  Column Binnendijks

  Februari was een frisse maand, maar van die gasnota van 8575 euro kreeg ik het toch een beetje warm

  Welke idioot verstookt er in één maand twaalfduizend kuub gas? Ik dus. Ik ben heel veel gewend van alle stroom- en gasboeren in ons land. Zeker na alle energie die zij aan de deur of telefonisch - bij voorkeur tijdens het eten - steken in hun pogingen om een nieuwe sufferd binnen te harken. Maar bij het zien van de tussentijdse rekening van de firma O. sloegen bij mij alsnog de stoppen door.
 1. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'

 2. Pauw over interview Máxima: 'Alles is ook enigszins intimiderend'
  Play

  Pauw over interview Máxima: 'Alles is ook enigszins intimide­rend'

Betuwe