Het kassengebied tussen Huissen en Bemmel.
Volledig scherm
Het kassengebied tussen Huissen en Bemmel. © VidiPhoto

Bedrijfskavels niet aan te slepen; Lingewaard bedenkt plannetje

BEMMEL/HUISSEN - Lingewaard heeft veel grote kavels verkocht aan logistieke bedrijven op Pannenhuis II in Huissen en Houtakker II in Bemmel. Omdat daar bijna geen ruimte meer is, wil de gemeente Agropark II, waar nog plek zat is, herbestemmen.

10 reacties

 • Oosterhout2014

  2 jaar geleden
  Inderdaad Nijmegen mocht de Grift Noord niet bebouwen omdat eerst andere bedrijfs tereinen bebouwd moesten worden. Zou vreemd zijn als dit dan nu wel toegestaan zou worden. 
 • Theo

  2 jaar geleden
  De hoofdinfrastructuur van de gemeente Lingewaard lijkt op een "6". Bovenin de aansluiting "Huissen" op de Pleyroute/N325. Het rondje de N838/839 met een aansluiting op de N15 bij Bemmel. Er waren ooit plannen om de Marga Klompélaan in Rijkerswoerd te verbinden met de Nielant in Huissen/Zilverkamp. De Azalealaan doortrekken richting A325. Het hoofdwegennet is beroerd-en de verantwoordelijkheid van gemeente en pro-vincie. Doe daar eerst eens wat aan !
 • Jan Knuiman

  2 jaar geleden
  Toentertijd gingen de gemeentebelastingen zeer fors omhoog. De rente op de gigantische lening mbt deze grond moest betaald worden. Verkoop die grond en breng de gemeentebelasting terug naar wat normaal zou zijn geweest. Overigens een fraai gezicht midden in een groen en natuurgebied. :-(
 • Laura

  2 jaar geleden
  Eerst park A15 en alle bestaande terreinen vol, dan pas dit plan!Hopelijk stemmen, Nijmegen, Overbetuwe en Arnhem tegen deze plannen..
 • molleke

  2 jaar geleden
  Tegelgroep bouwt op Pannenhuis II en niet op de houtakker...

Betuwe