De autovoeler is opgepakt. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De autovoeler is opgepakt. Foto ter illustratie. © Shutterstock

Beruchte autovoeler na maandenlang onderzoek opgepakt: ‘Mooie afsluiter van lang, frustrerend onderzoek’

BEMMEL - De beruchte autovoeler is na maandenlang onderzoek opgepakt. De man - een 45-jarige Litouwer - moet een halfjaar de gevangenis in en wordt daarna het land uitgezet, laat de politie Lingewaard zaterdagmiddag op Facebook weten. 

4 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Als ze dit nu ook eens gaan doen met alle criminele buitenlanders die ons land gebruiken als Nederland--luilekkerland en lachen om de straf die ze hier krijgen als ze worden betrapt , uitzetten en nooit meer er in...! dan zou ons land een stuk veiliger worden , en er ook niet zo vaak meer misbruik worden gemaakt van onze sociale voorzieningen , maar ja...we hebben ,,open,, grenzen , dus wie controleert dat...? uitzetten is dus nu dweilen met de kraan open....
 • A I Anders

  1 maand geleden
  Dan mag hij van geluk spreken dat hij door de politie is gepakt en niet door een gedupeerde.
 • Wilco Rorijs

  1 maand geleden
  “Na zijn gevangenisstraf moet hij het land verlaten.” Ja, en dan?! Laat Litouwen nu ook een Schengenland zijn, dus wordt deze persoon ook niet gehinderd door binnengrenzen en staat ie als ie wil binnenkort gewoon weer aan je autodeur te voelen!
 • tinus aardsen

  1 maand geleden
  Mag je er wel bij blijven of hij uberhaupt ons land verlaat, want hij kan zo weer de grens over stappen en terug komen! Maarja wie let daar op? alles komt bij ons de grens over.... helaas!
 1. Politie waarschuwt opnieuw voor autovoeler die 's nachts in Bemmelse wijk rondsluipt
  PREMIUM
  video

  Politie waarschuwt opnieuw voor autovoeler die 's nachts in Bemmelse wijk rondsluipt

  BEMMEL - De politie deelt een video om inwoners van Bemmel te waarschuwen voor een of meer zogeheten ‘autovoelers’. In beeld verschijnt een besneeuwde straat gefilmd vanuit een woonkamer. Een man loopt met stevige tred over de Leidijk in Bemmel. Hij stapt over de rijbaan. Dan, bij het passeren van een parkeerplaatsje houdt hij plotseling zijn pas in. En hij loopt tussen twee auto's door naar de voorkant van de wagens. Heel subtiel pakt hij de deurgreep van de ene auto en probeert voorzichtig - mogelijk om het alarm niet te activeren - of het portier opengaat.
 1. Zo smaakt het nieuwe menu in ziekenhuis Gelderse Vallei: 'Een smaaksensatie'
  Play

  Zo smaakt het nieuwe menu in ziekenhuis Gelderse Vallei: 'Een smaaksensa­tie'

 2. Kunstenaar Jac schoolt zich uit protest om tot sekswerker
  Play

  Kunstenaar Jac schoolt zich uit protest om tot sekswerker

Betuwe