Betuwenaren: Begrip in Huissen

HUISSEN - Engelien de Jong (56) is de eigenaresse van bloemenwinkel De Beleving in Huissen. Haar man zat al in de bloemen. 

Elke vrijdag staat hij op de markt. „Dat liep heel goed. Ik ontwikkelde de passie om er een winkel bij te openen. We zijn op zoek gegaan naar een geschikte locatie, en vonden die in dit pand in Huissen.” Op de markt krijgt het stel vaak specifieke vragen. „Of we ook bruidsboeketten maken bijvoorbeeld. Of grafwerk. Die opdrachten kunnen we in de winkel realiseren.” Inmiddels is de zaak een begrip in Huissen. „We verzorgen boeketten voor evenementen en bedrijven uit de buurt. We leveren ook aan cruiseschepen. Aan het eind van het schooljaar is het altijd extra druk. Iedereen wil graag verse bloemen hebben.”

BETUWENAREN
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar, Rolf Hensel, Gerard Burgers of Marc Pluim

Volledig scherm
Engelien de Jong. © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe