Betuwenaren: Laatste keer met caravan op vakantie

HUISSEN - Bo Serverein (55) en haar dochter Sam (10) genieten van een ijsje in Huissen. De vakantie is net begonnen, en het gezin gaat vier weken doorbrengen op camping De Waai in Doornenburg. 

„Heel dicht bij huis dus, maar we vinden het heerlijk”, vertelt Severein. „Het maakt toch niet uit waar we zijn, zolang de kinderen maar kunnen spelen en zwemmen.” Ze hebben alvast een bezoekje gebracht aan de camping om het eens te bekijken, en dat beviel. „We hebben onze eigen ‘sleurhut’ met een voortent en de meiden gaan dit jaar voor het eerst in hun eigen tentje slapen.” Na de vakantie wordt de caravan verkocht en willen ze er een bootje voor in de plaats kopen. „Dan kunnen we lekker weekendjes weg in Nederland aan het water.”

Volledig scherm
Bo Serverein met dochter Sam. © Gerard Burgers

BETUWENAREN
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar, Rolf Hensel, Gerard Burgers of Marc Pluim

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

Betuwe