Betuwenaren: Theo heeft Mexico niet meer nodig

HUISSEN „Je blijft import”, zegt Theo Hendriks (63). Hij werd geboren in Nijmegen, maar verhuisde ruim 45 jaar geleden naar Huissen. 

„In de ogen van de Huissenaren word je nooit een echte Huissenaar, maar ik durf wel te zeggen dat ik er inmiddels ook een beetje bij hoor.” Vroeger droomde hij ervan om verre reizen te maken. Mexico stond hoog op zijn lijstje. In de loop der jaren is hij deze behoefte kwijtgeraakt. „Ik heb niet meer nodig dan mooi weer en het strand. Lekker langs de zee lopen met mijn voeten in het water. Daar kan ik nu echt van tot rust komen.” De laatste vakantie vond plaats in Portugal. Maar Hendriks kan er ook wel van genieten om gewoon in Nederland weg te gaan. „De Waddeneilanden, Zeeland of Friesland lijkt me wel wat.”

BETUWENAREN
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar, Rolf Hensel, Gerard Burgers of Marc Pluim

Volledig scherm
Theo Hendriks. © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe