Carnaval kende een 'regulier aantal incidenten'
Volledig scherm
PREMIUM
Carnaval kende een 'regulier aantal incidenten' ©

Betuws carnaval levert tientallen boetes op

HUISSEN/ ELST - Carnaval in de Betuwe heeft tientallen bekeuringen en enkele aanhoudingen en in beslag genomen rijbewijzen opgeleverd. Dat laat de politie in hoofdlijnen weten. 

Er worden geen concrete aantallen genoemd, maar de politie schets graag een beeld van wat vijf dagen carnaval zoal oplevert. ‘Ontzettend veel automobilisten met drank op achter het stuur, veel boetes en diverse rijbewijzen ingevorderd', schrijft de politie Lingewaard op sociale media.

Hun collega’s in Elst hadden maandag een nog bonter gevalletje: een beschonken automobilist die botste, op het bureau 3,5 keer de toegestane hoeveelheid blies en een uur later opnieuw in zijn auto stapte en wederom een aanrijding veroorzaakte. Nog steeds met veel te veel drank in z'n bloed maar toen al zonder rijbewijs. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe