De in beslag genomen steekwapens
Volledig scherm
PREMIUM
De in beslag genomen steekwapens © Politie

Betuwse gemeenten en scholen steunen inleveractie steekwapens: ‘Kennen allemaal wel via via iemand die een mes bij zich heeft’

Een ton op het politiebureau in Elst waar inwoners van Overbetuwe en Lingewaard anoniem steekwapens in kunnen leveren. Beide gemeenten en scholen sluiten in de week van 11 tot en met 17 oktober aan bij de landelijke inleveractie steekwapens. 

2 reacties

 • John Bluhmen

  2 maanden geleden
  Daar schiet je geen steek mee op!
 • koos rentzing

  2 maanden geleden
  Zou het kunnen dat steeds meer mensen (ook volwassenen) zich bewapenen omdat ze zich steeds onveiliger voelen op straat. Met de gedachte dat als het ze geconfronteerd worden met geweld, ze zichzelf in ieder geval kunnen verdedigen.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  9

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Betuwe