De woning van de familie Neijenhuis, waarmee Lingewaard een principedeal over opkopen heeft. De familie zou dan in het gebied daarachter - een flink stuk van de Karstraat af - mogen terugbouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
De woning van de familie Neijenhuis, waarmee Lingewaard een principedeal over opkopen heeft. De familie zou dan in het gebied daarachter - een flink stuk van de Karstraat af - mogen terugbouwen. © Erik van 't Hullenaar

Bijna uitgekocht gezin baalt van politiek gevecht om Karstraatbochten: ‘Dit is een emotionele reis vol ongeloof’

HUISSEN/ BEMMEL - Een gezin dat dacht een akkoord te hebben met de gemeente Lingewaard over de verkoop van een woning, voelt zich bedonderd. De familie Neijenhuis sloot twee jaar terug een deal maar moet nu met lede ogen toezien hoe de gemeente daarop terugkomt. ,,Dit is wrang”, zegt hun adviseur Bas Gietemans. 

9 reacties

 • K Nijs

  1 jaar geleden
  Veel interne uren ambtenaren, politici en wethouder verloren aan dit onmogelijke project. Voor de bewoners Huissen Zand zou dit desatreuze effecten hebben op de leefbaarheid ( aantrekken van extra vrachtverkeer, en hogere snelheid auto's...) . Hoe komt het dat Lingewaard zoveel mislukte verkeersprojecten heeft ? Waarom krijgt Elst wel veel infrastructuur voor elkaar (i.s.m. provincie ) ? (Zie fietsbrug over spoorweg, rondwegen, tunnels, )
 • Joëlle Janssen

  1 jaar geleden
  Makkelijk om altijd maar naar die vrachtwagens te wijzen. Alsof er geen ander verkeer op straat rijdt...Als men alleen de zuidbocht maar eens ruimer maakt zijn we al een heel eind.
 • A. Busser

  1 jaar geleden
  Doorgaand vrachtverkeer op de karstraat verbieden. Kost je 2 verkeersborden en doet wonderen voor de doorstroming.
 • Geert kolks

  1 jaar geleden
  Nooit iets of iemand op zijn mooie blauwe ogen vertrouwen . Alles op papier zetten, dan heb je recht van spreken.
 • Hettie

  1 jaar geleden
  En wederom blijkt dat de politiek een onbetrouwbare partner is.