Volledig scherm
PREMIUM
Tank in Bemmel. monument © Rolf Hensel

Bordbusters verhuist, nieuw woonwijkje aan Polseweg in Huissen

HUISSEN - De firma Bordbusters in Huissen gaat verhuizen: van de Polseweg naar bedrijventerrein Agropark aan de Floralaan. Op de locatie die vrijkomt, verrijst een nieuw woonwijkje. 

Het bedrijf is bekend door de grote vierkante reclameborden op betonnen voet die door het hele land staan. Dat zijn er gemiddeld 1.600.

,,Maar steeds meer vraag is er naar onze expobusters, ons nieuwe product. Deze borden met inwendige LED-verlichting zien er net even iets gelikter uit en zijn ideaal voor tentoonstellingen”, zegt Jacco Verhaaff van Bordbusters. Daarnaast maakt Bordbusters ook afwijkende borden voor buiten, zoals oorlogsmonumenten.

In park Lingezegen vlakbij Bemmel en Elst staat een monument dat een vliegtuigvleugel voorstelt. En kortgeleden is een metalen uitsnede van een Shermantank onthuld in de buurt van herdenkingkapel De Heuvel aan de rand van Bemmel.

,,Wij maken wel vaker van deze uitstapjes. Zo hebben wij ook het buitenmeubilair voor Lingezegen gemaakt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe