Waarnemend burgemeester Josan Meijers en projectleider Fred Koeman in de toekomstige gemeenteraadszaal. De spanten voor de overkapping zijn deze week geplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
Waarnemend burgemeester Josan Meijers en projectleider Fred Koeman in de toekomstige gemeenteraadszaal. De spanten voor de overkapping zijn deze week geplaatst. © Rolf Hensel

Brandgeur eindelijk weg, herstel Lingewaards gemeentehuis in Bemmel krijgt vorm

BEMMEL - Nog een week of vier en de zuidvleugel van het Lingewaardse gemeentehuis in Bemmel kan weer in gebruik worden genomen. 

5 reacties

 • Martijn

  2 jaar geleden
  Een gebouw als dit is duur inderdaad. Maar dat zou het ook zijn als een private partij een dergelijk gebouw neer zou zetten. Het valt mij nog mee, had erger verwacht. 
 • Martijn

  2 jaar geleden
  Wat wil je nou precies zeggen? Gaat het je om de pleger of dat er een nieuw gemeentehuis wordt gebouwd? En ja, een deel komt van ons als inwoners, maar dat lijkt mij nogal logisch als het om een gemeentehuis gaat.
 • Joris

  2 jaar geleden
  En de ambtelijke molen draait weer langzaam door... in de brand en weer uit de brand !Alles is bezonken en we kunnen weer over gaan naar de waan van de dag... Maar ik hoor niemand meer over de Gendtenaar... over waarom... wat hem heeft bewogen om deze 'soort aanslag' te plegen... ??Tja, geen gewonden en geen doden, behalve de (overspannen) Gendtenaar die daarbij het leven liet... De euro's zijn binnen, van de verzekeraar en de rest komt van de burger, we gaan weer gewoon door...
 • Sugar

  2 jaar geleden
  Goh, de brandlucht is al na meer dan anderhalf jaar weg. Wat een mazzel en onverwacht snel ook... 11 miljoen. Laat dat even bezinken.
 • maike

  2 jaar geleden
  Ben bang voor dr komende gemeentelijke belastingen. Iemand moet toch betalen. De verzekering en de rest......juist!

Betuwe