Bayram Guven op de plek op de Bruinstraat naast zijn keuken waar hij geregeld een bekeuring krijgt. Foto: Gerard Burgers.
Volledig scherm
PREMIUM
Bayram Guven op de plek op de Bruinstraat naast zijn keuken waar hij geregeld een bekeuring krijgt. Foto: Gerard Burgers. © Gerard Burgers

Cafetariahouder krijgt ene na andere boete voor foutparkeren; ‘Maar bezorger wacht alleen op bestelling’

HUISSEN - Cafetariahouder Bayram Guven uit Huissen krijgt de ene na de andere boete voor foutparkeren van zijn bestelbusjes in de Bruinstraat of Langestraat. Volgens de ondernemer toont de gemeente Lingewaard geen begrip voor hem. 

18 reacties

 • Klaas de Houthakker

  1 jaar geleden
  Lekker sociaal voor de buurt om de motoren te laten draaien. Als bekeuringen niet meer helpen dan de zaak maar eens een maandje dicht gooien. Kijken of deze ondernemer dan andere oplossingen kan bedenken.
 • RHJ de Man

  1 jaar geleden
  Hij zet de motor niet uit en laat de alarmlichten aan.... Haha... Met die smoes ben ik nog nooit onder een parkeerboete uit gekomen. En terecht. Er wordt gesuggereerd dat er voor deze snackbar-houder dan maar een uitzondering moet worden gemaakt. Misschien wel, maar dan zou hij eens kunnen bedenken dat hij daarvoor een aanvraag bij de gemeente zou kunnen doen, in plaats van klagen in de krant. Dat de Gelderlander zich voor dit soort verhalen leent, zeg. Elke dag zowat. Jammer.
 • R. Van den heuvel

  1 jaar geleden
  Waarom al deze ondernemers geen tijdelijke vergunning voor een half jaar zodat ze tijdens deze corona de mogelijkheid hebben om enigzins nog wat geld te verdienen ipv ze tegen te werken en misschien wordt er af en toe misbruik van gemaakt mag het ze hebben al genoeg aan hun hoofd
 • Henry Ebbers

  1 jaar geleden
  Het gaat de gemeente en politie alleen maar om graaien, zakken vullen. Heeft niets met veiligheid of wat dan ook te maken. Pure zakkenvullerij over de rug van de hardwerkende onderners of burgers.
 • H Oosting

  1 jaar geleden
  Joris Driepinter geeft de juiste en simpele oplossing aan. (punt) De gemeente kan die tent ook (tijdelijk) sluiten wegens overlast, dus laat het niet zover komen. Betaal de boetes en verder niet zeuren.

Betuwe