Bayram Guven op de plek op de Bruinstraat naast zijn keuken waar hij geregeld een bekeuring krijgt. Foto: Gerard Burgers.
Volledig scherm
PREMIUM
Bayram Guven op de plek op de Bruinstraat naast zijn keuken waar hij geregeld een bekeuring krijgt. Foto: Gerard Burgers. © Gerard Burgers

Cafetariahouder krijgt ene na andere boete voor foutparkeren; ‘Maar bezorger wacht alleen op bestelling’

HUISSEN - Cafetariahouder Bayram Guven uit Huissen krijgt de ene na de andere boete voor foutparkeren van zijn bestelbusjes in de Bruinstraat of Langestraat. Volgens de ondernemer toont de gemeente Lingewaard geen begrip voor hem. 

19 reacties

 • Klaas Houthakker

  3 weken geleden
  Lekker sociaal voor de buurt om de motoren te laten draaien. Als bekeuringen niet meer helpen dan de zaak maar eens een maandje dicht gooien. Kijken of deze ondernemer dan andere oplossingen kan bedenken.
 • RHJ de Man

  3 weken geleden
  Hij zet de motor niet uit en laat de alarmlichten aan.... Haha... Met die smoes ben ik nog nooit onder een parkeerboete uit gekomen. En terecht. Er wordt gesuggereerd dat er voor deze snackbar-houder dan maar een uitzondering moet worden gemaakt. Misschien wel, maar dan zou hij eens kunnen bedenken dat hij daarvoor een aanvraag bij de gemeente zou kunnen doen, in plaats van klagen in de krant. Dat de Gelderlander zich voor dit soort verhalen leent, zeg. Elke dag zowat. Jammer.
 • R. Van den heuvel

  3 weken geleden
  Waarom al deze ondernemers geen tijdelijke vergunning voor een half jaar zodat ze tijdens deze corona de mogelijkheid hebben om enigzins nog wat geld te verdienen ipv ze tegen te werken en misschien wordt er af en toe misbruik van gemaakt mag het ze hebben al genoeg aan hun hoofd
 • Henry Ebbers

  3 weken geleden
  Het gaat de gemeente en politie alleen maar om graaien, zakken vullen. Heeft niets met veiligheid of wat dan ook te maken. Pure zakkenvullerij over de rug van de hardwerkende onderners of burgers.
 • H Oosting

  3 weken geleden
  Joris Driepinter geeft de juiste en simpele oplossing aan. (punt) De gemeente kan die tent ook (tijdelijk) sluiten wegens overlast, dus laat het niet zover komen. Betaal de boetes en verder niet zeuren.
 1. Betuwse terrassen snel gevuld: ‘Ik kan de lokroep van een getapt biertje niet weerstaan’
  PREMIUM

  Betuwse terrassen snel gevuld: ‘Ik kan de lokroep van een getapt biertje niet weerstaan’

  HUISSEN/ELST - Hoofdschuddend kijkt een Huissense naar de lange rij wachtenden in de Langestraat. ,,Geeft de Action alles gratis weg?”, vraagt zij zich af. Als ze wat beter kijkt, ziet ze dat de zeker veertig mensen wachten totdat grand café Big Fish open gaat. Om klokslag twaalf uur knipt een medewerker het gewraakte lint door en nemen eerst Athalia Augustin en daarna Helma Jeurissen, beiden uit Huissen, plaats op het terras in hun woonplaats.
 1. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

 2. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

Betuwe