Archieffoto uit 26 maart 2021: beheerder Bob Scholten (links) heeft een drukke tijd bij Caravanstalling Lingewaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto uit 26 maart 2021: beheerder Bob Scholten (links) heeft een drukke tijd bij Caravanstalling Lingewaard. © Gerard Burgers

Caravanstalling Lingewaard gaat dicht: ‘Komt een grote doos voor terug’

BEMMEL - Caravanstalling Lingewaard sluit de deuren. Het pand in Bemmel was in de regio de grootste plek om een camper of caravan te stallen. Eigenaar Van Dalen heeft de grond onder de stalling verkocht. 

13 reacties

 • Marleen Verstraeten

  1 maand geleden
  Hoe moeilijk is het om om die grote doos een parkeer strook vd caravans tlangs de rand van het terrein te reserveren? het gaat eerder erom dat de eigenaars van de caravans alle krasjes aan hun woonmobieltje vergoedt willen zien en niemand meer dat risico wil lopen, zeker gezien de toenemende hagelbuien en stormen. als we nou van rijkswegen alle caravans opkopen die geen stalling vinden, hebben de daklozen en azelzoekers ook allemaal een eigen stulpje? Sywert wil vast bemiddelen.
 • Klaas de Houthakker

  1 maand geleden
  Een luxeprobleem. Sowieso 500 euro per jaar uitgeven om een beetje formaat caravan te stallen. Geen medelijden met dit soort mensen.
 • Dirk Jan Smids

  1 maand geleden
  Veel caracan- en campereigenaren hebben al eerder noodgedwongen een plekje buiten Lingewaard moeten zoeken. In de wijde omtrek is geen vrije stallingsplaats meer te vinden. Het probleem is veel groter dan degenen uit Lingewaard die nu op zoek moeten naar een nieuwe plek.
 • Jan Knuiman

  1 maand geleden
  Nog veel meer vrachtwagens door Huissen. Gemeente leg eens uit hoe jullie dit denken op te lossen?
 • Chris Verhoef

  1 maand geleden
  Heel raar dat je dit bericht in De Gelderlander moet lezen, wij brengen al jaren onze caravan naar deze stalling, het was professioneler geweest ,iedereen per mail op de hoogte te brengen ,.

Betuwe