Carnaval in Doornenburg in februari 2018. De ouderenvereniging in het dorp kiest nog altijd een prins en prinses.
Volledig scherm
Carnaval in Doornenburg in februari 2018. De ouderenvereniging in het dorp kiest nog altijd een prins en prinses. © Erik van 't Hullenaar

Carnaval herleeft mogelijk in Doornenburg

DOORNENBURG - Er wordt gewerkt aan een nieuwe carnavalsvereniging in Doornenburg. Of de in 2016 ter ziele gegane Riensplitsers maken een doorstart. Dorpsbewoners zien dat het enthousiasme er nog zeker is, al is dat momenteel versnipperd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Toch nog een lintje opgespeld in Huissen, maar dan wel door gezinslid
    PREMIUM

    Toch nog een lintje opgespeld in Huissen, maar dan wel door gezinslid

    HUISSEN - En daar sta je dan: in pak en stropdas, op anderhalve meter van de burgemeester, die je tien weken geleden al belde met het heuglijke bericht dat het zijne majesteit heeft behaagd. Maar het zijn coronatijden, dus volgen deze vrijdag pas de versierselen. Waarbij het fysieke opspelden niet door Lingewaards eerste burger Josan Meijers mag gebeuren, maar door iemand - vaak de echtgenoot/echtgenote - uit je kleine familiekring.

Betuwe