De Oosterhoutse optocht van drie jaar geleden.
Volledig scherm
De Oosterhoutse optocht van drie jaar geleden. © Bert Beelen

Carnavalsoptochten voor tweede maal en nu definitief geschrapt

HUISSEN/ANGEREN  - Ook een tweede poging om de carnavalsoptochten in de Betuwe te rijden is door het Coronavirus mislukt. Dat betekent dat Huissen, Angeren, Oosterhout, Bemmel en Elst dit jaar zonder optocht blijven. 

1 reactie

 • Waterrat

  2 jaar geleden
  Gelet op de gezondheidsrisico's een wijs besluit, maar toch heel jammer voor de bouwers van de praalwagens, en de andere deelnemers aan de optocht. Hopelijk volgend jaar beter!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Betuwe