Volledig scherm
Dionne van Soest © Erik van 't Hullenaar

'Centrum is nu drukker'

BETUWENAREN,,Voor de nieuwe brugklassers van het Over Betuwe College (OBC) in Elst is de introductieweek begonnen. Nu zijn ze bezig met een vossenjacht. De leerlingen moeten 32 opdrachten vervullen. Vijf docenten zijn verkleed. De leerlingen moeten raden welk vak ze geven", zegt Dionne van Soest (27) uit Wijchen.

,,Aan de Chinese parasol, de aardbol en het vlaggetje van Borneo kunnen de leerlingen zien dat ik docent aardrijkskunde ben. De vlag heb ik gekregen van de bewoners van Borneo."

Sinds vijf jaar geeft Van Soest naar tevredenheid les in Elst. ,,Het is een gezellig dorp qua voorzieningen maar na de herinrichting is het centrum drukker en is het er voor fietsers niet beter op geworden. Het is geen dorp waar je zo doorheen loopt."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Volle bak in de speeltuin

    Volle bak in de speeltuin

    HULHUIZEN - Pasen mag dan achter de rug zijn, voor (Basis)schoolgaand Nederland is de Paasvakantie net begonnen. Met mooi weer ook nog eens, wat voor topdrukte zorgt in musea, vakantieparken en dichter bij huis speeltuinen. In het buurtschap Hulhuizen staat één van de grotere in deze regio en daar is het bij de meeste speeltoestellen dringen geblazen. Met ouders, opa's en oma's lekker in het zonnetje op de bankjes gaan de kinderen helemaal los op de schommels, glijbanen, loopwielen en andere attracties. En al spelend blijkt er dan altijd meer ruimte op zo'n speeltoestel te zijn dan eigenlijk de bedoeling is. Regels zijn er voor volwassenen en bij een eventuele noodlanding zorgen zand, gras en rubberen vloeren voor een zachte landing.

Betuwe