Volledig scherm
Dionne van Soest © Erik van 't Hullenaar

'Centrum is nu drukker'

BETUWENAREN,,Voor de nieuwe brugklassers van het Over Betuwe College (OBC) in Elst is de introductieweek begonnen. Nu zijn ze bezig met een vossenjacht. De leerlingen moeten 32 opdrachten vervullen. Vijf docenten zijn verkleed. De leerlingen moeten raden welk vak ze geven", zegt Dionne van Soest (27) uit Wijchen.

,,Aan de Chinese parasol, de aardbol en het vlaggetje van Borneo kunnen de leerlingen zien dat ik docent aardrijkskunde ben. De vlag heb ik gekregen van de bewoners van Borneo."

Sinds vijf jaar geeft Van Soest naar tevredenheid les in Elst. ,,Het is een gezellig dorp qua voorzieningen maar na de herinrichting is het centrum drukker en is het er voor fietsers niet beter op geworden. Het is geen dorp waar je zo doorheen loopt."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurt mooier maken met Lingewaard Doet

    Buurt mooier maken met Lingewaard Doet

    ANGEREN/GENDT Wie in Angeren of Gendt woont en een goed idee heeft om het dorp of de wijk 'leuker of mooier' te maken, kan zijn plan indienen op lingewaarddoet.nl. Inwoners van beide dorpen kunnen vervolgens geld doneren voor het project dat ze het best vinden. Op alle adressen Gendt en Angeren, in totaal zo'n 4.000 huishoudens, valt daarvoor binnenkort een cheque van 7,50 euro op de mat. Een gebaar van de gemeente Lingewaard, die inwonersinitiatieven wil stimuleren met het project.

Betuwe