'Wilde luierinzameling' bij Het Drieluik in Huissen
Volledig scherm
'Wilde luierinzameling' bij Het Drieluik in Huissen © Teddie Pic-factory

Chaos met luiers in Lingewaard: van poep op de stoep tot extra inzamelplek

HUISSEN - Het is soms nog even chaos bij de luierinzameling in Lingewaard. Begin deze week haalde Het Drieluik in Huissen de container naar de andere zijde van de school en prompt werd op de oude plek 'wildgestort'. 

12 reacties

 • Ilse

  1 jaar geleden
  Dumpen is nooit goed te praten, dan neem je het weer mee naar huis. Jou kind, jou strontluier. En anders gewoon lekker stoffen luier en weer wassen.
 • erik

  1 jaar geleden
  In de tuin gooien, in groene bak gooien of in publieke afvalbak is ook aso.... maar waar laat je ze dan? Meer dan begrijpelijk die dump!
 • Elias

  1 jaar geleden
  Als het gerecycled zou worden, prima. Dát en duurzame alternatieven voor luiers ontwikkelen. Maar dan nog: de vervuiler betaalt. Óók als het de uitscheiding van het geliefde nageslacht betreft. Mijn vuile kattenbakkorrels kan ik ook niet ergens gratis apart inleveren. Is ook een flink volume, maar gaat bij het restafval en dat is prima. Mijn kat, mijn hond -> mijn stront, mijn verantwoordelijkheid.
 • Elias

  1 jaar geleden
  Snap je punt van 1x per maand ophalen. Zolang de luiers niet gerecycled worden, moet de vervuiler echter betalen. Uiteraard met een goed ophaal- en verwerkingssysteem. Ik erger me enorm aan mensen die hun verantwoordelijkheid niet nemen. Als je kinderen hebben, zijn de strontluiers voor eigen rekening. Ik moet ook m’n hondenpoep mee naar huis nemen & weggooien (& betaal notabene belasting daarvoor).
 • Gertie Nijs

  1 jaar geleden
  Je kan er idd vraagtekens bij plaatsen of het verplaatsen van de container voldoende gecommuniceerd is. Lijkt me nog geen reden om de zakken dan maar gewoon neer te gooien, daar waar ooit wel een container stond..met een beetje fatsoen neem je het weer mee. Nee hoor...We wijzen gewoon naar de gemeente, omdat die het verkeerd doen. Het ligt altijd aan een ander
 1. Windowshopping bij Bloggerfields damesmode in Huissen is gat in de markt. ‘We moeten zelf onze broek ophouden’
  PREMIUM

  Windowshop­ping bij Blogger­fields damesmode in Huissen is gat in de markt. ‘We moeten zelf onze broek ophouden’

  HUISSEN/ARNHEM - Het kabinet bespreekt deze week het nieuwe steunpakket voor ondernemers. Winkeliers luiden de noodklok over gebrek aan perspectief in deze tijd van corona. Hoe houden zaken in de modebranche het hoofd boven water? Met een tas of trolley vol mode op stap naar je klant: dat is de overlevingsstrategie van Herma Wissink van Coco Dameskleding in Oosterbeek, Veronique Gallé van Reset Fashion in Arnhem en Monique Bouwmeister en Susan Broekman van Bloggerfields damesmode in Huissen
 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok

Betuwe