Bestuurders Theo Holtman en Alex Hesse van de Albero Zorggroep. Lingewaard is na onderzoek zeer tevreden over de zorg en financiële huishouding van de Lingewaardse zorgaanbieder. Alex Hesse: ,,Wij zijn erg blij met dit positieve rapport, waar grondig onderzoek voor is gedaan."
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurders Theo Holtman en Alex Hesse van de Albero Zorggroep. Lingewaard is na onderzoek zeer tevreden over de zorg en financiële huishouding van de Lingewaardse zorgaanbieder. Alex Hesse: ,,Wij zijn erg blij met dit positieve rapport, waar grondig onderzoek voor is gedaan." © Rolf Hensel

Cliëntenstop voor Scharwächter in jeugdzorg, bedrijf kan gedeclareerde kosten niet goed verantwoorden

BEMMEL/ARNHEM - Jeugdzorginstelling GGZ Scharwächter, actief in onder meer Arnhem, Overbetuwe en Lingewaard, krijgt voorlopig geen klanten meer van gemeenten die samenwerken in de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden (VGGM). Het bedrijf kan gedeclareerde kosten onvoldoende aantonen.

  1. Harde knallen, bange buurtbewoners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem
    Play

    Harde knallen, bange buurtbewo­ners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem

  2. Kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten
    Play

    Kippenko­ning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe