Volledig scherm
PREMIUM
Met software Innobrix kan kandidaat-koper zelf zijn eigen huis samenstellen. © Smart2IT

Dankzij deze technische snufjes stel je je huis in Huissen vanaf je iPad samen

HUISSEN - Met software die in Hengelo is ontwikkeld, kunnen toekomstige bewoners van de Huissense wijk Loovelden op de iPad hun nieuwe huis samenstellen en vervolgens bestellen in de fabriek.

Potentiële kopers van een huis in de Huissense wijk Loovelden kunnen hun toekomstige woning per Ipad bewonderen. In een 3D-programma wordt door aannemer Trebbe een woning ontworpen. Bewoners kunnen een impressie van het ontwerp op ware grote en van alle kanten bekijken. Een groot voordeel, meent Marcel Egberink, teamleider van Trebbe. „De toekomstige bewoners krijgen opties voorgelegd in de app, zodat ze zien het het eruit ziet met of zonder uitbouw of dakkapel. Ook is het mogelijk om te zien waar de zon schijnt op welk moment van de dag.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs
    PREMIUM

    Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs

    ARNHEM - Het doortrekken van een wandelpad tussen winkelcentrum Rijkerswoerd en Park Lingezegen is de inzet geworden van een hoog opgelopen conflict tussen het gemeentebestuur van Arnhem en de grondeigenaren. Arnhem stapt naar de rechter om onteigening van een klein strookje voormalig gemeentelijk ‘snippergroen’ af te dwingen om in ieder geval een brug te kunnen aanleggen met een mogelijke omweg.

Betuwe