Ter illustratie: de prijzen van huizen blijven maar stijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie: de prijzen van huizen blijven maar stijgen. © Paul Rapp

De huizenprijzen in de Betuwe blijven maar stijgen: ‘Waar gaat dit heen?’

De huizenprijzen in de Betuwe blijven maar stijgen. Er komt geen einde aan de gekte op de woningmarkt. ,,Wie kan er nu nog een huis kopen?’’, vraagt makelaar Maarten Muller van BMV Makelaars zich af. ,,Waar gaat dit heen?’’

6 reacties

 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Jan den Tien. Daarom zijn Shell en Unilever al vertrokken.
 • Jan den Tien

  4 maanden geleden
  Zolang Rutte met zijn vrienden de scepter zwaaien wordt er niets opgelost. Alleen CEO's van multinationals vinden een gewillig oor bij hem.
 • Jack Hendriks

  4 maanden geleden
  Steeds meer mensen en steeds minder grond . Alles wat enigszins betaalbaar is gaat bar nieuwkomers . Ik geloof dat het nog een tiental jaren gaat duren voordat de prijzen van woningen zullen zakken. Oplossing ?
 • Jan Zomers

  4 maanden geleden
  Piet, er komen veel migranten naar Nederland - de woningnood wordt alsmaar groter. Door de inflatie gaat de rente stijgen naar 4-5%... veel mensen moeten hun woning noodgedwongen verkopen. Rutte III en ook Rutte IV maken het voor de mensen en de jeugd alsmaar moeilijker.
 • piet janssen

  4 maanden geleden
  Er zijn de laatste 10 jaar meer mensen binnenkomen, dan er huizen zijn gebouwd. De sociale huur wordt door de migranten opgeslokt, waar vroeger de jeugd als starter in begon! De vraag is en blijft, wanneer is het “vol”? Totdat de jeugd echt in opstand komt, schijnbaar is dat tegenwoordig de manier om bij de politiek de aandacht te krijgen!
 1. Huizenprijzen stegen de afgelopen 40 jaar niet zó hard: woning ruim 20 procent duurder

  Huizenprij­zen stegen de afgelopen 40 jaar niet zó hard: woning ruim 20 procent duurder

  De Nederlandse huizenprijzen zijn in december het sterkst gestegen in meer dan veertig jaar. Met een prijstoename van ruim een vijfde was het sowieso de sterkste stijging sinds het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in 1995 begon met het bijhouden van deze cijfers. Oudere gegevens zijn lastiger te vergelijken, maar de laatste keer dat woningen sneller duurder werden was volgens CBS-econoom Peter Hein van Mulligen eind jaren zeventig.

Betuwe