Volledig scherm
PREMIUM
Daniel Agus afgelopen zaterdag in Huissen, vlak voor zijn vertrek naar Turijn. © Gerard Burgers

Dit is Daniel Agus, Atlético Madrids regelneef uit Huissen

HUISSEN/ TURIJN - Vanavond leeft vanaf 21.00 uur één Huissenaar hartstochtelijk mee met Atlético Madrid, dat in de Champions League bij Juventus een 2-0 voorsprong verdedigt. Nog hartstochtelijker zal de bloedfanatieke Atlético-coach Diego Simeone zijn. De Argentijn weet de Huissenaar vlakbij zich in het Allianz Stadion in Turijn.

Ja, want Daniel Agus (38) staat vanavond waarschijnlijk bij de deur van de spelerstunnel. Zoals Agus wel vaker op zo’n plek heeft gestaan in ’s werelds grootste voetbalstadions bij uitduels van Atlético. Of van Barcelona, Inter Milaan, AC Milan, Betis Sevilla of Red Bull Salzburg. Enkele –aansprekende- opdrachtgevers van Agus Sport & Events, het bedrijf van de voormalige RKHVV’er.

Zijn kerntaak: alles van A tot Z regelen voor internationale topteams bij duels buiten hun land. ,,En dat doe ik al jaren, dus ik ken het klappen van de zweep wel’’, vertelt Agus. De voorbereiding voor vanavond begon voor hem al op 17 december 2018. ,,Ik was bij de loting in Zwitserland. Meteen legde ik contacten met hotels, vervoersbedrijven, vliegveld, beveiligingsfirma’s, restaurants en stadsgidsen in Turijn.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe