Docent Ralf: ‘Ik vond zes weken vakantie echt lang, maar het went’

betuwenaren,,De vakantie bevalt me echt goed’’, vertelt Ralf van Kesteren (34) met een ontspannen houding. Op zijn arm heeft hij zoontje Jelte (1), die driftig heen en weer beweegt en zijn vader enkele kusjes geeft.

Volledig scherm
Ralf van Kesteren (34) en zoon Jelte (1) uit Bemmel. © Gerard Burgers

,,Normaal is hij wat verlegen’’, lacht Van Kesteren. ,,Maar vandaag blijkbaar even niet.’’ 

Terug naar die vakantie. Van Kesteren werkt als docent op het Citadel College in Lent. Na een heel jaar druk bezig te met schoolwerk, is het nu tijd voor ontspanning. ,,Ik vond zes weken vakantie aan het begin van mijn carrière echt lang, maar het went wel hoor’’, grapt hij.

,,Het is heerlijk om zoveel tijd door te brengen met de kinderen, zo zijn we met z’n allen naar een vakantiepark geweest. En ik kan nu hardlopen of wielrennen als ik zin heb.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vorig jaar 9,2 miljoen kilo Betuws vuilnis, dit jaar moet dat flink omlaag
    PREMIUM

    Vorig jaar 9,2 miljoen kilo Betuws vuilnis, dit jaar moet dat flink omlaag

    ELST/BEMMEL -Het is de inwoners van Overbetuwe en Lingewaard vorig jaar ook weer gelukt om iets mínder restafval in de grijze kliko te gooien en iets méér gft en plastic/blik/drankkarton apart in de groene kliko dan wel PMD-zakken in te leveren. Maar de echte slag moet dit jaar worden gemaakt: het nieuwe inzamelingsbeleid gaat niet meer uit van kleine stapjes maar grote passen voorwaarts op het gebied van gescheiden afvalinzameling.

Betuwe