Cafetaria de Lingewaard is een doneeractie gestart om de operatie van Karin Grave te kunnen betalen. Cafetariahouder Danny Briese helpt een klant, terwijl Karin een frietje eet.
Volledig scherm
PREMIUM
Cafetaria de Lingewaard is een doneeractie gestart om de operatie van Karin Grave te kunnen betalen. Cafetariahouder Danny Briese helpt een klant, terwijl Karin een frietje eet. © Gerard Burgers

Doneeractie voor doodzieke Doetinchemse in snackbar Gendt: ‘Iedereen kent wel iemand die kanker heeft’

Als de doodzieke Karin Grave uit Doetinchem haar eigen afbeelding prominent op een televisiescherm in cafetaria Lingewaard in Gendt ziet, moet ze even slikken. Maar ze is eigenaar Danny Briese enorm dankbaar dat hij zo meewerkt aan de doneeractie voor haar.

5 reacties

 • simone hartemink

  1 maand geleden
  En wie moet het weer doen terwijl er zoveel geld naar het goeie doel gaat ...de ondernemer schandalig toch en gewoon verzekerd zijn anderhalve meijer premie betalen .waarvoor krijg niks meer vergoed. ..petje af voor de ondernemer
 • Lambermont - van gerven

  1 maand geleden
  Heel veel sucses Karin. Wat een lief initiatief van de snackbar.
 • Lili Van der klein

  1 maand geleden
  Alles verschuilt zich achter regeltjes als ze iemands leven kunnen redden dat is typisch Nederland
 • C. v. Bergen

  1 maand geleden
  De regering heeft nogmaals 10 miljoen euro gedoneerd aan de actie Giro 555. Laat de regering die 10 miljoen stoppen in de zorg ook voor de ouderen. Daar betalen we tenslotte belasting voor. Uiteraard is de situatie in Syrië en Turkije verschrikkelijk maar die goeie Erdogan en z'n vriendjes kunnen met al hun rijkdom toch ook heel veel helpen en voor die makkers is 10 miljoen een druppel op een gloeiende plaat.
 • C. v. Bergen

  1 maand geleden
  Inderdaad diep triest dat een verzekeraar zich weer achter de regeltjes verschuilt.