Drie finalisten voor Ondernemersprijs Betuwe Onderneemt Beter

BEMMEL - Ruben Bringsken (Baltussen Konserven), Hans Geveling (Albert Heijn Huissen) en Günther Maters en Linda Kuipers (Koeltrans Angeren) zijn de finalisten voor de ondernemersprijs van Betuwe Onderneemt Beter.

Deze drie bedrijven presenteren zich op 17 juni in de Theaterkerk in Bemmel aan een vakjury en de andere leden van Betuwe Onderneemt Beter (BOB). 

De ondernemersprijs voor bedrijven uit Lingewaard en Overbetuwe wordt jaarlijks toegekend op de door de BOB georganiseerde ondernemersdag.

Kennis uitwisselen

Volledig scherm
De theaterkerk in Bemmel, op 17 juni het toneel voor de jaarlijkse ondernemersprijs van Betuwe Onderneemt Beter. © Rolf Hensel

Die dag, vaak met themabijeenkomsten, staat niet alleen in het teken van de prijs, maar dient vooral om kennis met elkaar uit te wisselen en de positie van Lingewaard en Overbetuwe als gunstige ondernemersregio zoveel mogelijk te versterken.

Naast de ondernemers zelf zijn ook de beide gemeenten actief betrokken bij de BOB.

Behalve de ‘grote’ ondernemersprijs wordt er ook een talentenprijs gegeven voor jonge bedrijven of jong veelbelovend personeel. Voor deze Rabo-Talent Award zijn dit jaar Tom van Dalen (Van Dalen Infra), Ted en Max van Onna (Perfect View) en Rajini Schoonhoven (Matdesign) genomineerd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe