Paardenmarkt in Elst
Volledig scherm
PREMIUM
Paardenmarkt in Elst © Erik van 't Hullenaar

Einde aan paardenmarkt in Gendt

GENDT/ ELST - De traditionele paardenmarkt verdwijnt uit Gendt. De organisatie wil dierenliefhebbers niet tegen het hoofd stoten.

6 reacties

 • Harrie

  4 jaar geleden
  Deze activisten moet je nooit hun zin geven want ze willen steeds meer. De paardensport liefhebbers die het eigenlijk ook wel prima vonden dat de markt stopt moeten niet verbaasd zijn als over enkele jaren ook hun hobby’s verboden worden. Het houdt niet op, niet vanzelf.
 • molleke

  4 jaar geleden
  Fijne kop weer van de gelderlander... De keuringen gaan wel gewoon door!!! Dus van een einde is geen sprake, handel was er de afgelopen jaren toch al niet dus is dit gewoon logisch en eigenlijk geen nieuws. Dus komt allen weer naar Gendt op de dinsdag en moedig de deelnemers aan zodat deze mooie dag nog mooier wordt. En voor de zogenaamde dierenliefhebbers die de keuringen ook weer zielig vinden, alle deelnemers weten echt wel waar ze mee bezig zijn, dit is hun hobby en ze zorgen waarschijnlijk nog beter voor hun dieren dan voor zichzelf.
 • geertje

  4 jaar geleden
  niet te hopen Rob
 • bereboot

  4 jaar geleden
  De enigen die geitenwollen sokken dragen zijn die jeneverzuipende pony-doorfokkende katjes in het donker knijpende oude mannetjes op paardenmarkten. Oh ja, en een brandweermannetje met een zeer dubieuze levenswandel...
 • Joost

  4 jaar geleden
  Nog even en ze verbieden de feesten ook nog. Vier dagen in de tent staan als mens ik ook flink afzien hoor.

Betuwe