Volledig scherm
Noa Rutgers (links op de foto) en Kirsten Jeurissen van IJssalon en chocolaterie La Differenza uit Huissen © Erik van 't Hullenaar

Enorm paasei uit Huissen van ruim 40 kilo wacht op de hamer

HUISSEN - Altijd al samen met collega's of familie een groot chocolade-ei kapot willen slaan om het tijdens de paasdagen te verorberen? Dat kan, Noa Rutgers en Kirsten Jeurissen van IJssalon en chocolaterie La Differenza uit Huissen leggen de laatste hand aan een gigant van meer dan 1 meter hoog en ruim 40 kilo chocola. 

Eigenaar Han Leijser wil met het ei geld inzamelen dat naar Kika (stichting tegen kinderkanker) gaat. ,,Ik loop samen met vrienden marathons en op 3 november willen we naar de marathon van New York, die helemaal in het teken van kankerbestrijding staat. Om mee te mogen doen moeten we ook een bijdrage aan dat goede doel doen en daar wil ik dit ei voor gebruiken. Mensen kunnen bieden en het ei gaat naar de hoogste bieder", zegt Leijser.

,,We leveren er een hamer om hem stuk te slaan bij, leuk voor bedrijven met veel personeel of een grote familie. In het ei zit meer dan 40 kilo chocola, vooral melkchocola, want dat is voor veel mensen de favoriet. Maar ik heb er ook een dak opgezet van pure chocola, dus voor elk wat wils.”

Bieden kan op la-differenza.nl of op Facebook/La-Differenza. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe