Vuurwerkverkoper Erwin de Roo.
Volledig scherm
PREMIUM
Vuurwerkverkoper Erwin de Roo. © Gerard Burgers

Erwin (46) is dé vuurwerkman van Huissen: ‘Elke knal die je hoort, is van illegaal vuurwerk’

interviewARNHEM/ HUISSEN - Met zijn medewerkers tovert bedrijfsleider Erwin de Roo (46) uit Arnhem elk jaar Huisman Sport in Huissen om tot vuurwerkwalhalla Huisman Vuurwerk. ,,We controleren in elke bestelling of het afsteeklontje aanwezig is.”

6 reacties

 • Van Wessel

  2 maanden geleden
  Elk verbod werkt illegaliteit in de hand, of het nu drugs (alcohol) is of vuurwerk. Waar het hier in Nederland (al decennia lang) aan schort is opvoeding en handhaving. Straf als een jaar je rijbewijs kwijt bij elke vorm van rijden onder invloed of een jaar taakstraf bij het afsteken van illegaal vuurwerk, betalen van alle schade en een strafblad zal een afschrik geven. Bij het kleine groepje mensen die nie lukt zal een jaar wekelijks melden bij de reclassering en een gevangenis passender zijn.
 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  Elke knal die je hoort is er een teveel! Kappen met die rotzooi! Beter voor mens, dier en milieu.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  @ Desirea Ter Stegen, de drank uit de schappen is nog geen slecht idee, kunnen ze tenminste niet dronken gaan rijden, scheelt enorm veel slachtoffers!!
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Gelukkig horen we dit jaar wederom weinig tot geen knallen! weggegooid geld,en is alleen voor rotzooischoppers tegenwoordig!
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Ja en zo word de hele vuurwerk branche in ons land de nek omgedraaid ! en ondanks dat onzinnige vuurwerk verbod....word er niet minder geknald....vuurwerk liefhebbers zijn allang voorzien van allerlei zwaar en licht explosief spul vanuit de ons omliggende landen , dus deze onzin maatregel , zorgt er alleen maar voor dat er veel meer illegaal en zwaarder vuurwerk word afgestoken , en onze eigen vuurwerk verkopers lijdzaam toe moeten kijken hoe hun buitenlandse collega,s goede zaken doen...

Betuwe