Volledig scherm
Marco Houtschild van Fort Pannerden feliciteert Huissense Sylvia Heskes. Foto PR

Fort Pannerden verwelkomt 10.000ste bezoeker

DOORNENBURG - Sylvia Heskes uit Huissen en haar familie zijn zaterdag in het zonnetje gezet als 10.000ste betalende bezoeker van Fort Pannerden in Doornenburg. De teller liep sinds de heropening van het vestigingswerk eind april 2016.

Heskes en haar familie kregen uit handen van directeur Marco Houtschild een boeket bloemen, een boekje over het fort en enkele vrijkaarten voor een tweede bezoek.

'Niet gek'
Volgens Houtschild heeft Fort Pannerden het afgelopen half jaar eigenlijk nog veel meer bezoekers heeft ontvangen: „We ontvangen ook veel niet-betalende bezoekers. Als we de betalende- en niet-betalende bezoekers bij elkaar optellen zitten we sinds april op zo'n 16.000 bezoekers. Niet gek”, vindt de directeur.

Feeste
Fort Pannerden ligt op het splitsingspunt van Waal en Pannerdensch Kanaal te Doornenburg. Het fort biedt een belevenissenprogramma voor jong en oud en is beschikbaar als locatie voor feesten, familiedagen en kinderfeestjes.

Deze video is gemaakt bij de Pannerdense kop op 2 maart 2016, met een drone. Duidelijk in beeld het fort Pannerden en de omgeving. Bij de Kop van Pannerden splits de Rijn zich in de Neder-Rijn en de Waal. De waterstand op het moment van filmen bedraagt 11,33 m boven NAP.

Betuwe