In alle talen worden Vierdaagse-wandelaars aan de Kattenleger in Bemmel welkom geheten in Lingewaard. Maar niet in het Frans.
Volledig scherm
In alle talen worden Vierdaagse-wandelaars aan de Kattenleger in Bemmel welkom geheten in Lingewaard. Maar niet in het Frans. © DG

Foutje, bedankt! Lingewaard gaat Vierdaagse-bord snel aanpassen

BEMMEL - Ook Franstalige deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse krijgen dinsdag een warm welkom als ze via Elst bij Bemmel de gemeente Lingewaard binnen lopen. De gemeente gaat het bord waarop Fransen worden uitgezwaaid in plaats van verwelkomd, als een haas aanpassen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zeven redenen waarom alternatieve Dorpensingel wél kans maakt
    PREMIUM

    Zeven redenen waarom alternatie­ve Dorpensin­gel wél kans maakt

    BEMMEL/LENT - Het alternatief van een groep Bemmelnaren voor de geplande Dorpensingel - niet van/naar de Zandsestraat, maar de Ressensestraat nabij stoeterij Buitenzorg - is volgens Lingewaards verkeerswethouder Johan Sluiter een onhaalbare kaart. Het geplande tracé is in zijn ogen een gelopen race. Maar tijdens de eerste politieke informatieronde hierover bleek eind vorig week dat nog niks zeker is. Zeven redenen waarom de alternatieve Dorpensingel wel degelijk nog kansrijk is.

Betuwe