Legale wietteelt in de Verenigde Staten
Volledig scherm
PREMIUM
Legale wietteelt in de Verenigde Staten © ANP

Geen experiment met legale wietteelt in de Betuwe, ministerie wijst plannen af

BEMMEL/ HUISSEN/ ELST - Er komt vooralsnog geen legale wietteelt in het kassengebied NextGarden, halverwege Bemmel en Huissen. De ondernemers die plannen hadden, grepen bij de landelijke loting mis. De gemeente Overbetuwe had sowieso geen trek in een hennepexperiment.

6 reacties

 • AstrA1993

  3 maanden geleden
  Waarom past zoiets hier niet..?   uit wiet word  CBD olie gehaald dat bij zeer veel  zieke mensen  als aanvulling op hun medicatie  geweldige resultaten op levert , en ze weer een beetje een normaal leven  geeft , het is dus  op deze basis een zeer gezond product...Jantje...!
 • de heer Jan Zomers (68)

  3 maanden geleden
  In de Betuwe past zoiets niet.Bij de Betuwe denken we aan fruit en andere gezonde dingen.Zoiets kan wel boven of onder de grote rivieren.
 • tgm beuningen

  3 maanden geleden
  Een proef om legaal hennep voor coffeeshops te telen? Wie hier beter van kan worden is me niet duidelijk, maar moet dat de enige logische uitkomst van dit hele verhaal, de legalisatie van cannabis (en mogelijk andere drugs), in een stroomversnelling brengen of juist vertragen..? 
 • JWS

  3 maanden geleden
  Wat een vooringenomen houding van het bestuur. Met deze houding hou je het ook in de criminaliteit hè.... Jammer dat we nu al zo lang op dit kruispunt staan te twijfelen terwijl we hier als samenleving nu alleen maar nadeel hebben. Wanneer gaan we legaliseren en vruchten plukken?
 • IkWeetHetOokNietMeer

  3 maanden geleden
  Volgens mij hebt u niet goed gelezen. Er waren slechts 2 Lingewaardse kandidaten en de burgemeester had kennelijk redenen om die niet aan te melden. Dat zegt dus niets over alle andere onernemers.
 1. Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen
  Play

  Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen

 2. Kaag: Stikstofcrisis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen
  Play

  Kaag: Stikstof­cri­sis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen

Betuwe