Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Geldboete voor automobilist na dodelijke aanrijding op snelfietspad tussen Arnhem en Bemmel

VideoZUTPHEN/ARNHEM - Voor het veroorzaken van een verkeersongeval met een fatale afloop heeft de rechtbank een 42-jarige man uit Huissen veroordeeld tot een geldboete van 500 euro en een voorwaardelijke rij-ontzegging voor drie maanden. 

7 reacties

 • Jan Bos

  3 jaar geleden
  Een naastliggend fietspad oversteken is gewoon een kwelling. Ben altijd blij als ik er als auto weer overheen ben. Fietsers hebben ook plichten, maar er zijn er maar weinig die inderdaad ook eigen verantwoording nemen.
 • Zeurpiet

  3 jaar geleden
  Voor Albert en Theo,ik zie ook wel eens een fietser over het hoofd die zich net achter de a stijl bevind.Jullie hebben daar waarschijnlijk geen last van begrijp ik uit jullie reactie.
 • Albert

  3 jaar geleden
  De één zijn dood is de ander zijn taakstraf. Wat een waardeloos oordeel. "Ik heb hem niet gezien" LOL wat een argument. Daar gaat het juist om, je moet hem zien. 
 • Theo42

  3 jaar geleden
  Dat weet ik dan ook weer. Rij ik iemand dood, koop een doos zakdoeken, maak die nat en ga naar de nabestaanden. Wentel je vervolgens in ellende en de veroordeling bij de rechter loopt met een kleine boete af. Met excuses aan de overledene en zijn nabestaanden.
 • Waterrat

  3 jaar geleden
  Op de videostill is te zien dat er een grote haaientand op de weg staat, en dat het fietspad rood asfalt heeft op de kruising. Dat betekent dat het een voorrangskruising is waar (brom) fietsers voorrang hebben.