Gendtse (86) overleden na aanrijding op de Kleine Raalt

videoGENDT - Op de Kleine Raalt in Gendt is donderdagochtend rond 9.50 uur een 86-jarige Gendtse om het leven gekomen. De politie heeft dat inmiddels bevestigd. 

De bejaarde Gendtse kwam op haar fiets in botsing met een 23-jarige automobiliste uit Huissen. De vrouw kwam met haar hoofd tegen de voorruit van de auto en viel daarna op straat. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, gingen met spoed naar het incident, maar de 86-jarige was na de aanrijding vrijwel meteen overleden.  Om de nooddiensten en de recherche rustig te laten werken is de plek van het ongeval afgezet met zwarte schermen. Het ongeval in de dorpskern trok veel bekijks van omwonenden. 

De preciese toedracht van het ongeval moet nog verder worden onderzocht. De Verkeerspolitie deed dat donderdagochtend al ter plekke, maar de 23-jarige Huissense en eventuele getuigen moeten nog nader worden gehoord.  

Burgemeester Marianne Schuurmans toonde op twitter haar medeleven. 

Volledig scherm
© Roland Heitink/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

Betuwe