Volledig scherm
PREMIUM
Verkeer is een groot probleem rondom winkelcentrum Zilverkamp, sporthal De Brink, sociaal-cultureel centrum De Kuul en de beide achterliggende basisscholen. © Erik van 't Hullenaar

Gewaagd plan ‘opfrissen’ Zilverkamp: sloop en herbouw sporthal én De Kuul

HUISSEN - Sloop en herbouw van De Kuul en De Brink, auto's te gast in fietsgebied en meer appartementen: het eerste ei over de mogelijke modernisering van het hart van de Huissense wijk Zilverkamp is gelegd. 

De Zilverkamp is bijna een halve eeuw oud, de eerste van de uiteindelijk ruim drieduizend woningen werden in 1973 opgeleverd. Het winkelcentrum kreeg tien jaar geleden nog een flinke opknap, maar de rest van de wijk is daar ook aan toe. Dus wordt stapsgewijs het openbaar groen overal al opgeknapt, maar ook wijkcentrum/sporthal De Brink en omgeving is gedateerd en heeft door de decennia heen zo z'n problemen gekregen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe