Volledig scherm
PREMIUM
Evert van der Zee in zijn loods in Huissen. ,,Mensen zijn gemaakt om te bewegen. Zitten is het nieuwe roken.” © Rolf Hensel

Goede voornemens? Excuses tellen niet, vindt personal coach Evert van der Zee

HUISSEN / ARNHEM - Januari is de maand van de goede voornemens. Sportleraar en personal coach Evert van der Zee (43) uit Huissen heeft deze maand driemaal zoveel aanvragen. Samen met zijn leerlingen zoekt hij de grens op. ,,Veel mensen vinden een beetje pijn lekker.” Een tip voor sneller resultaat? ,,Stop niet zo veel in je mond. Dat helpt.”

Hij schaatste rondjes in Thialf met Gianni Romme, Rintje Ritsma en Falko Zandstra. Evert van der Zee (43) uit Huissen, geboren in Franeker, behoorde eind jaren 80, begin jaren 90 tot de grootste schaatstalenten in Friesland. In tegenstelling tot de anderen heeft hij de top nooit gehaald. Op schaatsgebied dan. Want als sportleraar en coach behoort hij tot de besten van het land.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe