Er komen snel meer activiteitenclubs voor senioren in Lingewaard. De gemeente wil meeliften en op kosten besparen.
Volledig scherm
PREMIUM
Er komen snel meer activiteitenclubs voor senioren in Lingewaard. De gemeente wil meeliften en op kosten besparen. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Grotere rol vrijwilligers bij vermaak senioren in Lingewaard

BEMMEL/HUISSEN/GENDT - Dagbesteding met een veel grotere rol voor vrijwilligers, probleemjongeren korter in instellingen en bijstandsgerechtigden aan de slag bij lokale bedrijven: Lingewaard heeft grote plannen om de stijgende sociale zorgkosten te beteugelen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Verband tussen verdachte situatie in Huissen en motorrijder die tankstation binnenreed’
    UPDATE+VIDEO

    ‘Verband tussen verdachte situatie in Huissen en motorrij­der die tankstati­on binnenreed’

    HUISSEN – De omgeving van de Nijverheidsstraat in Huissen is afgezet door de politie na een brandmelding in een woning. Ook de Karstraat, een belangrijke verkeersader tussen Huissen en Bemmel, is afgesloten. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is aanwezig. Er lijkt volgens een politiewoordvoerder een verband te zijn met de motorrijder die vanmorgen een tankstation in Elst binnenreed.

Betuwe