Eén van de tafels met tekeningen, waarop de Haalderenaren donderdagavond naar believen mochten tekenen en plakken. Maar de stiften, scharen en lijmtubes bleven onaangeroerd, de discussie was té heftig.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de tafels met tekeningen, waarop de Haalderenaren donderdagavond naar believen mochten tekenen en plakken. Maar de stiften, scharen en lijmtubes bleven onaangeroerd, de discussie was té heftig. © dg

Haalderen woest en wantrouwend over plannen voor het dorp: ‘Waarom zíjn we hier eigenlijk?’

HAALDEREN/ BEMMEL - Zo'n beetje ‘heel Haalderen’ is boos over de lange termijnplannen voor woningbouw en verkeersontwikkelingen. Enkele tientallen inwoners lieten donderdagavond een informatieavond over de ‘gebiedsvisie’ – zoals het officieel heet – uitmonden in één grote stroom van verwijten, beschuldigingen en wantrouwen. 

2 reacties

  • M Reuvers

    1 maand geleden
    het hele sociale aspect is door projectontwikkelaars en aanverwanten vakkundig de kop ingedrukt. Beste mensen van Haalderen, het draait niet om jullie, jullie zijn alleen maar een sta in de weg van de ongebreidelde hebzucht van sommige lieden. De politiek danst naar de pijpen van deze boeven hebben onder Witjes een mandaat om hun plannen ten uitvoer te brengen. Het is zo dat de hele politiek faalt, het draait niet meer om mensen alleen om geld en macht.
  • John Bluhmen

    2 maanden geleden
    Het geld klots tegen het plafond bij de projectontwikkelaars. De woningbouwvereniging ziet lijdzaam toe. Het college van B&W horende doof en ziende blind. De burger is slechts een figurant...

Betuwe