Henk houdt toezicht op Odeon

BetuwenarenHenk Lentjes (70) is geboren en getogen in Huissen. Een échte Betuwenaar. ,,Ik ben er nooit weggeweest, behalve op vakantie dan”, zegt hij lachend. ,,Huissen is het stadje van plezier. Ons kent ons, gezelligheid, sfeer, gemoedelijk.” 

Henk is al 55 jaar lid van de plaatselijke toneelvereniging Marjatta. Een favoriete rol heeft hij niet. ,,Detective, drama of klucht, allemaal mooi.” Daarnaast is hij ook lid van de Stichting Vrienden van Huissen, die momenteel muziekpodium Odeon bouwt. 

Lentjes bekijkt op het bouwterrein hoe het gaat met de vorderingen. ,,Het gaat voorspoedig. De jongens zijn nu al naar huis, maar het ziet er goed uit. De opening is op 14 juli.” Zien we hem hier nog eens op het toneel staan met Marjatta? ,,Wie weet, dat zou best kunnen!”

Volledig scherm
Henk Lentjes © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe