Het broertje van Maurik is er bijna

BetuwenarenHet zijn spannende dagen voor Thessa Boddenberg (27). Ze kan elk moment bevallen van haar tweede kindje, maar heeft het er toch op gewaagd om een middagje naar Huissen te gaan. 

,,Ik was een week geleden al uitgerekend. Maar je moet toch wat doen. Ik ben op zoek naar lintjes voor op de geboortekaartjes.” 

Zoontje Maurik (3) vergezelt zijn moeder. Hij weet wel wat er in mama’s buik zit. ,,Ik krijg een broertje!”, zegt hij. Daar lijkt de peuter wel tevreden mee. Of wilde hij liever een zusje? ,,Nee, leuk”, zegt hij zachtjes. 

Maurik speelt het liefst met de ‘toetoebaan’. ,,Iets met auto's ja”, zegt Boddenberg lachend. ,,Ik heb er ook een meegenomen!”, roept Maurik. Hij tovert een rode toetoe uit zijn jaszak. Mama heeft er ook zo één, maar dan in het groot.

Volledig scherm
Thessa Boddenberg met Maurik. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe