In de coronaperiode waren horecabedrijven, zoals hier De Vereniging in Elst, beperkt open en moesten gasten zich registreren.
Volledig scherm
PREMIUM
In de coronaperiode waren horecabedrijven, zoals hier De Vereniging in Elst, beperkt open en moesten gasten zich registreren. © Gerard Burgers

Horeca en middenstand draaien nog niet op volle toeren door personeelsebrek: ‘Er breekt een spannende periode aan’

HUISSEN - Restaurants en winkels in de Betuwe draaien nog niet altijd op volle toeren. Door een tekort aan personeel sluiten ze een dag in de week (extra), gaan later open of eerder dicht. Ook zijn er horecabedrijven die de terrassen hebben verkleind of klanten alleen buiten bedienen. 

4 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  er staan en miljoen mensen langs de kant, die willen werken dus personeel genoeg om uit te kiezen. maar wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten kan lang wachten.
 • Harm Hillevreugd

  2 maanden geleden
  De laatste jaren is de horeca enorm gegroeid. Nu hebben de zwakke broeders het moeilijk. Met enorme prijsverhogingen probeert men te overleven. De burger zal toch keuzes gaan maken en zich niet blijvend laten oplichten. Het is dus een natuurlijk verloop dat veel van deze horeca ondernemingen failliet gaan
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Met de huidige prijzen hoef je veel extra personeel aan te nemen. Alleen in studenten steden. Studenten lenen extra om op het terras te kunnen zitten.
 • john roding

  2 maanden geleden
  Een goede oplossing, maak consumptie iets goedkoper en laat mensen zelf aan de bar halen .

Betuwe