Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Huissenaar veroordeeld voor ‘mysterieuze’ mishandeling vriendin

ARNHEM/ HUISSEN - De Arnhemse politierechter moest er maandag lang over nadenken maar besloot uiteindelijk een 49-jarige inwoner van Huissen toch te veroordelen tot een taakstraf van 100 uur en twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf. 

4 reacties

 • DDd

  3 jaar geleden
  Idd. Bep, t is belachelijk de straffen hier in nederland. En zo volgt er snel weer opnieuw een slachtoffer, maar dan loopt t straks nog erger af. Huiselijk geweld/ mishandelingen moet toch echt een keer harder en zwaarder aangepakt worden. 
 • Ram

  3 jaar geleden
  Kerels die hun meisjes of vrouwen in elkaar slaan zijn het laagste van laagste soort en horen wat mij betreft gelijk in de categorie pedofielen en andere zieken. Schoften zijn het die een straf gelijk hun leeftijd verdienen. zie verhaal hieronder.
 • K M

  3 jaar geleden
  Dus als je je partner zo verschrikkelijk toetakelt kom je er vanaf met een taakstraf van 100 uur? Het toegepaste geweld is schokkend, maar dit is pas echt verbijsterend.
 • bep

  3 jaar geleden
  Dus alleen een geldboete daar komt het op neer. Als het een bekend persoon of een belangrijk persoon was geweest, en die had botbreuken in het gezicht, was gegijzeld, poging tot moord (keel dichtknijpen?) was deze persoon er dan ook met een geldboete vanaf gekomen? 
 1. In de kassen hoor je bijna geen Nederlands meer: ‘De jeugd wast af in de horeca, maar hier willen ze niet werken’
  PREMIUM
  handje erbij
  7

  In de kassen hoor je bijna geen Nederlands meer: ‘De jeugd wast af in de horeca, maar hier willen ze niet werken’

  Treinen die niet rijden. Gesloten restaurants. Lege pinautomaten. Aangiftes die blijven liggen. Reden: Nederland zucht onder een personeelstekort. In de serie ‘Handje erbij’ steekt Remco Kock deze zomer de handen uit de mouwen en maakt kennis met beroepen waar ze om mensen schreeuwen. Hoe is dat werk eigenlijk? Vandaag aflevering 7: kasmedewerker.