Willem Aalbers heeft het zeldzame auto-brouwerijsyndroom.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Aalbers heeft het zeldzame auto-brouwerijsyndroom. © Rolf Hensel

Huissenaar Willem heeft een brouwerij in zijn darmen: geen alcohol op en tóch dronken

Kun je aangeschoten raken van een glas fris, een sandwich of een wafel? Ja, als je het zeldzame auto-brouwerijsyndroom hebt. Huissenaar Willem Aalbers ontdekte dat hij deze ziekte heeft, nadat hij vorig jaar een verkeersongeval veroorzaakte, ogenschijnlijk dronken.

13 reacties

 • Ton

  2 jaar geleden
  Nee hoor. Moet onschuldig zijn, want hem is ten laste gelegd dat hij na het nuttigen van glazen alcoholhoudende drank enzovoort. En dat heeft hij niet,
 • M. Wetering

  2 jaar geleden
  Ik geloof dat ik in het artikel las dat hij zich niks van zijn rit kan herinneren. Wat had hij moeten doen dan? Als je gezopen hebt ben je niet in staat jezelf tegen te houden om te rijden. Laat staan als je Onbewust Beschonken Bestuurder (OBB ipv BOB) bent...
 • Wally

  2 jaar geleden
  Te lage bloedsuikerspiegel levert ook alcohol op? In ieder geval wel problemen met het CBR.
 • Titus

  2 jaar geleden
  Jawel, maar iemand met een lage bloedsuikerspiegel had dit evengoed kunnen overkomen. Dat is even "onverantwoord", zou je denken!  Misschien had deze man  het duffe gevoel zelf méér in de peiling moeten hebben, maar  had hij er nooit eerder last van ?
 • Titus

  2 jaar geleden
  Heb daar vorig jaar ook een artikel over gelezen. Komt dus meer voor. Is geen pretje als je daardoor in een dergelijke situatie terecht komt, en niemand je wil geloven. Wordt hier al enig onderzoek naar gedaan?