Volledig scherm
Brandweer en politie in de Karstraat. © Roland Heitink

Inbreker crasht met auto tijdens achtervolging in Huissen, man vlucht voor politie

HUISSEN/WINSSEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag met man en macht in Huissen gezocht naar een voortvluchtige inbreker. De man brak in bij een schuur in Winssen en ging er vervolgens met de auto vandoor naar Huissen. 

De wagen werd later weer gezien, waarop de politie werd gealarmeerd. Die zette daarop de achtervolging in. Tijdens die achtervolging crashte de auto van de verdachte in de Karstraat, waarna de inbreker uitstapte en het op een rennen zette. Hij verdween daardoor uit beeld van de politie. Met onder meer honden en diverse politiewagens hebben agenten de man terug proberen te vinden. Ook kwam de brandweer met een hoogwerker ter plaatse in de Karstraat, waar met een warmtebeeldcamera werd gezocht om de inbreker te vinden. 

Volgens een politiewoordvoerder is ‘het niet gelukt hem terug te vinden'. ,,De man is nog steeds voortvluchtig’’, zegt de woordvoerder. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe