Realistisch beeld van de windmolens, vanaf de dijk aan de Doornenburgse zijde. De windmolens staan hier hemelsbreed respectievelijk 1200 en 1800 meter vandaan
Volledig scherm
PREMIUM
Realistisch beeld van de windmolens, vanaf de dijk aan de Doornenburgse zijde. De windmolens staan hier hemelsbreed respectievelijk 1200 en 1800 meter vandaan © renewablefactory

Inspraak voor komst van twee megawindturbines langs de Rijn moet over

ANGEREN - Wie niet blij is met de komst van twee gigantische windmolens halverwege Angeren en Doornenburg krijgt nog eens de kans om daartegen te protesteren. Want de inspraak voor de turbines die steenfabriek Caprice daar wil plaatsen, moet over. De bezwaren die al zijn ingediend bij de gemeente blijven wel gewoon geldig. 

2 reacties

  • T Angeren

    8 maanden geleden
    Sluit mij helemaal bij de reactie van johann janssen aan. Het is toch te gek voor woorden dat voor 1 bedrijf mensen in omliggende dorpen de overlast ervaren van die lelijke hoge windmolens. De meerderheid heeft er last van dat een bedrijf 2 van die achterlijk hoge molens wilt plaatsen. Hoe kun je hier als gemeente toestemming voor geven. Echt achterlijk!
  • Johann Janssen

    9 maanden geleden
    Als er nu al blunders en onzorgvuldigheden zijn voordat die dingen er staan dan geeft dat wel te denken. daarbij zijn die dingen niet voor de algemenen energie-afgave maar voor een bedrijf, dat uit eigenbelang die dingen er neer wil zetten. ze negeren hierbij, dat de omgeving door de komst van die dingen onherroepelijk wordt verpest.

Betuwe