Volledig scherm
PREMIUM
Sinds maandagmiddag wordt er volop gehamerd door kinderhandjes langs de Waaldijk in Bemmel. © Erik van 't Hullenaar

Jubilerend Kinderdorp Bemmel wil liefst zekerheid over locatie

BEMMEL - Het jubilerende Kinderdorp Bemmel wil als ‘cadeau’ graag zekerheid over de locatie. Zodat ze op de huidige plek naast sportcentrum De Schaapskooi kunnen blijven.

Quote

In tien jaar zijn we al twee keer verhuisd, fijn als we de komende jaren gewoon hier kunnen blijven

Patrick Zweers, voorzitter Kinderdorp Bemmel

Voor de tiende keer is gisteren het Kinderdorp begonnen: een week lang vertier voor 315 kinderen uit hoofdzakelijk Bemmel en Haalderen. Een organisatie, met maar liefst 223 vrijwilligers, die staat als een huis. ,,Maar als ik dan toch iets te wensen mag hebben: zekerheid over deze plek hier", zegt voorzitter Patrick Zweers. ,,We zijn begonnen bij de sportvelden aan de Ressensestraat, zaten daarna twee jaar op het Kinkelplein en nu voor het derde jaar hier. Nu zijn er ideeën om precies op dit vrije stukje een beachvolleybalveld te maken. Ik hoop dat dat past met onze jaarlijkse Kinderdorpweek en dat we hier kunnen blijven.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe